De website van Esthetiek An maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD

Wie is "Sips of Grace"?

Sips of Grace is ontstaan uit het idee om op een gezonde, maar aantrekkelijke manier mensen meer water te doen drinken. Een alternatief bieden voor alle suikerrijke alternatieven die vandaag op de markt zijn. ‘Sips of Grace’ is een natuurlijke smaakmaker voor water. Overal waar je gaat, pak je je Sips makkelijk mee. Vandaag hebben we een assortiment van zes smaken.

 

Meet Grace

Een stijlvolle en charmante dame. Eén die perfect weet wat ze wil en altijd recht op haar doel afstevent. Iedereen gaat naar rechts? Dan gaat zij naar links. Ze vertrouwt op haar krachten en talenten. Niks of niemand houdt haar tegen.

Grace is zich bewust van haar vrouwelijkheid. En hecht veel belang aan een gezonde levensstijl. Grace kiest resoluut voor fit en monter. Om het beste van zichzelf te geven. Altijd.

de smaakmaker


Onze smaken

sips

 

Magical Vision

Frambozen met een subtiele hint van rozenblaadjes geven je water een zachtroze kleur. Ontdek de zwoele smaak en geur, doorspekt met romantiek. Frambozen zijn een krachtig antioxidant: ze versterken je immuniteit. Rozenblaadjes hydrateren je huid en bezorgen je een zijdezacht gevoel

sips

 

Sweet Victory

Start de dag met deze topper op basis van citroen en kaneel. Citroen barst van de vitamine C en is een krachtig antioxidant. Het resultaat? Een zuivere huid, sterk immuunsysteem en tonnen energie. Kaneel zorgt voor een zachte toets en remt ontstekingen.

 

Pure Chemistry

Verse munt met een tikkeltje citroen bezorgt je water een levendige smaak. Laat je neus prikkelen door de opwekkende geur. Munt doet bovendien je huid en haar stralen. Doe daar nog wat vitamine C bij van de citroen en je bent helemaal klaar voor die energieboost.

sips

 

Simply Divine

Met anijs en zoethout verken je het stoere pad. Laat je meesleuren naar je kindertijd, naar de dropsnoepjes. Maar dan een variant zonder suiker. Een streling voor de tong. Anijs is een sterk antioxidant, werkt rustgevend en verbetert je spijsvertering.

sips

sips

 

Charming Delight

Met gember en een hint van limoengras kies je voor pittig en krachtig. Klaar om de dag energiek te beginnen. Charming Delight brengt je een sterke weerstand. Gember en limoen zouden ook de werking van het spijsverteringsstelsel bevorderen.

sips

 

Powerful Sensation

Een Sips bomvol krachtige ingrediënten: china sencha, kweepeer, druif, moringabladeren, verbenabladeren, moerasspirea, spinazie, spirulina en matcha. De beste manier om je lichaam dagelijks te zuiveren. Klaar voor een detox?


sips

 

Je Sips in een handomdraai

  • Neem water met ijs. Indien je geen ijs hebt, neem dan ijskoud water.
  • Kies je favoriete Sips en laat 5 minuten trekken.
    Heb je liever een intense smaak laat dan iets langer trekken.
  • Regelmatig roeren
  • Geniet van je Sips!

 

Prijzen

Sips of Grace sleeve

 
Prijs 9,50 euro

(10 doosjes van 1 smaak)