vitru-banner

Vitru for men

Filosofie

Een volledig gamma gericht op de dagelijkse noden van de man. Het VITRU gamma is specifiek ontwikkeld om volgende effecten te vermijden:

  • Vermoeidheid, stress en irritatie, milieuverontreiniging, deshydratatie
Producten & verzorging Euro
Anti-stressverzorging speciaal voor de mannenhuid 80

Prijzen van de gelaatsverzorging zijn exclusief ontharing van het gelaat.

Vitru for men
Vitru for men

FRESH WASH 180ML

Een licht schuimende gelaatsreiniging die grondig reinigt zonder de huid uit te drogen. Bevat hagedoorn, jeneverbes, ginseng, zeepwortel extract. Bestrijdt de gevolgen van milieuverontreiniging. Pakt vermoeidheid van de huid aan.

NEW SKIN SCRUB 100ML

De microscrub reinigt en verfijnt de huidoppervlakte. Stimuleert celvernieuwing, verzacht en doet de huid ophelderen. Een multi-mineraal complex van magnesium, koper en zink geeft een energieboost om de vitaliteit en frisheid van de huid te herstellen. De scrub verzacht en lift baardhaar voor een probleemloos scheren.

COMFORT SHAVE 100ML

Een luxueuze, zachte consistentie om het scheren te vergemakkelijken. Verrijkt met verzachtende actieve ingrediënten, die scheerbrand kalmeert en ontstekingen voorkomt. Phyto squalaan, jojoba en zwarte bessenolie om de natuurlijke vochtbalans van de huid te herstellen. Puur huidcomfort!

FRESH SHAVE 200ML

Het product verandert in combinatie met water tot een een parelmoergel met een licht schuimend effect voor meer scheergemak. Reguleert sebum en controleert bacteriën. Een multi-mineralen complex die de vitaliteit en frisheid van de huid herstelt. Een veelzijdig product dat de huid reinigt en verfrissend scheert.