deynique

Voedingssupplementen

Kiowa Power thee

Thee-rapie op indiaanse wijze

De halve tuin in uw glas. Braambesbladeren verstevigen de hals, frambozen zijn goed voor de nieren en de blaas, venkel verschaft rust in de buik, kamille helpt de maag en de blauwe bosbes versterkt het immuunsysteem. Kiowa Power thee bevat deze gezonde vruchten en groenten. Bovendien zijn ginkgobladeren, pepermunt, paardebloem, jeneverbesbloesem, veldzuring, ijzerkruid en groene thee toegevoegd. Stuk voor stuk heel goed voor u. Een groen wonder: thee. Dankzij de antioxidanten, en vitaminen A, B, C en E, beschermt de groene thee als een cosmetische cocon. Deze thee beschermt de cellen van het lichaam tegen vrije radicalen. De Kiowa thee brengt de bloedsomloop op gang. Neem dagelijks minimaal twee kopjes. Gebruik heet water (maximaal 79°C) en eventueel honing om de thee te zoeten.

Genieten, gezondheid en welzijn. Thee heeft een gunstig effect op de meest uiteenlopende zaken. Nog voordat thee zijn carrière als genotsmiddel begon, werd hij als geneesmiddel en liefdesdrank gebruikt. Sinds jaar en dag gebruikt de mens de kracht van in water getrokken bladeren, wortelen en boomschors voor zijn of haar lichamelijk en psychisch welzijn. Zo bedachten de Kiowa Indianen dat je thee kon gebruiken als medicijn en als genotsmiddel. Bij grote ondernemingen, bij inspannende marsen en als ze op oorlogspad gingen, maakten ze thee van hibiscus, pepermuntbladeren, venkel, citroenschillen en ginkgobladeren. Deze smaakte heerlijk en gaf hun kracht, moed en energie.


Vitae Drink

Aloë Barbadensis is één van de meest effectieve natuurlijke ingrediënten voor een schoonheidsproduct. Het pure, koude geperste Aloë Vera sap bevat over de 160 actieve bestanddelen die een heilzame werking hebben op huid en gezondheid. De Vitae Drink ondersteunt elke behandeling van binnenuit door het lichaam te ontgiften en door de fibroblast te stimuleren.

De Vitae Drink kan het hele jaar door worden ingenomen als voedingssupplement of specifiek alt ontgiftingskuur door inname van de cocktail.

Vele voordelen van Vitae Drink

 1. ontslakkend
 2. verstevigt
 3.  ontgift
 4.  versterking van het immuunsysteem
 5.  slaat vocht op
 6.  verbetert de darmfunctie
 7. beste kwaliteit aloë
 8. strakker huidbeeld
 9. mooie huid
 10. verstevigt het bindweefsel
 11. ondersteuning bij dieet
 12. je voelt je vitaler
 13. versterkt de leverfunctie
 14. remt ontstekingen
 15. levert voedingsstoffen
 16. zuinig in gebruik
 17. schoonheidselixer